Zaječí guláš se zakysanou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 942 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 167.9 mg
 - Draslík 865.7 mg
 - Vláknina 1793.5 mg
 - Vitamín A 1793.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme uzený bůček pokrájený na kostky a rozpustíme ho. Přidáme cibuli, kterou s bůčkem restujeme dozlatova.
 - 
                                3
Poprášíme paprikou, přidáme zaječí maso pokrájené na kousky, rajčatový protlak, osolíme a zalijeme vodou. Dusíme pod pokličkou až do změknutí masa.
 - 
                                4
Když je maso měkké, hrnec odstavíme a do guláše přimícháme zakysanou smetanu.