Zaječí kotlety na borůvkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 484 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 468.4 mg
 - Vláknina 3539.8 mg
 - Vitamín A 3539.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso obereme z kostí, zbavíme šlach a naložíme do marinády z bílého vína, bylinek a oleje. Osolíme a opepříme. Marinujeme 4 hodiny.
 - 
                                2
Maso smícháme se střídkou chleba namočeného ve vývaru a máslem. Osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Směs nabalujeme na zaječí žebro a tvarujeme do tvaru kotlet.
 - 
                                4
Kotlety přendáme na alobal potřený olejem, posypeme sekanou majoránkou. Zabalíme a pečeme na grilu 20 minut.
 - 
                                5
Borůvky uvaříme, šťávu zahustíme škrobem a servírujeme k pečenému masu.