Zaječí játra smažená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 797 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 585.8 mg
 - Vláknina 17275 mg
 - Vitamín A 17275 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra ze zajíce osušíme, nakrájíme na plátky, posypeme mletým pepřem, obalíme v hladké mouce.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme máslo, přiložíme plátky zaječích jater a zprudka osmažíme z obou stran.
 - 
                                3
Játra upravíme na talíře, osolíme, doplníme pečeným bramborem a nějakou pikantní omáčkou.