Zvěřinová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 135 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 85.4 mg
 - Draslík 427.8 mg
 - Vláknina 3455 mg
 - Vitamín A 3455 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory uvaříme.
 - 
                                2
Maso pokrájíme na drobné kousky a na oleji dozlatova osmažíme. Připravený vývar ohřejeme a nastrouháme do něj uvařené brambory, necháme projít varem a rozmixujeme.
 - 
                                3
Na kostičky pokrájenou slaninu necháme osmahnout a přidáme najemno nasekanou cibuli a česnek. Zalijeme rozmixovanou polévkou. (Dle chuti můžeme přidat kapku koňaku.) Nakonec přidáme osmažené kousky masa, osolíme, opepříme.
 - 
                                4
Polévku podáváme zdobenou lžící ušlehané smetany.