Závitky z candáta balené v mangoldu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 468 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 147.7 mg
 - Draslík 303.2 mg
 - Vláknina 2881.7 mg
 - Vitamín A 2881.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vlijeme vodu a osolíme. Vložíme dovnitř mangoldové listy a povaříme asi tři minuty. Ochladíme studenou vodou. Listy vyjmeme z vody a rozprostřeme na utěrku.
 - 
                                2
Candáta rozkrájíme na kousky a vložíme do mixéru. Přidáme vejce a vlijeme smetanu. Rozmixujeme na kaši, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi noky, které pokládáme na mangoldové listy. Zavineme je. Naskládáme hotové závitky na pařák. Rybí vývar vlijeme do hrnce a umístíme do něj pařák se závitky. Přiklopíme poklicí a vaříme 8 minut na páře. Pak vyjmeme, naskládáme na talíře a podáváme.