Salát z filé s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Jogurt bílý
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 250 g Zelenina kořenová
  • 4 ks Jablka
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 286 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 59.8 mg
  • Draslík 530 mg
  • Vláknina 13557 mg
  • Vitamín A 13557 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.

  • 2

    Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu