Ravioli aperto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 602 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 50.8 mg
 - Draslík 286.3 mg
 - Vláknina 3334.8 mg
 - Vitamín A 3334.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.6 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli osmažíme na másle, přidáme listový špenát a necháme 4 minuty povařit. Vychladlý špenát pokrájíme nadrobno, přimícháme ricottu a 2/3 smetany.
 - 
                                2
Čerstvé lasagne pokrájíme na čtverce 8x8 cm a necháme povařit. Polovinu uvařených lasagní naskládáme do papírem na pečení vyloženého plechu. Na každý čtverec dáme díl náplně ze špenátu, přikryjeme dalším plátem těsta a dobře přitlačíme.
 - 
                                3
K rozmraženému špenátu přilijeme kuřecí vývar a necháme prohřát. Ke špenátu přimícháme zbytek smetany, vše promícháme, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Připravené ravioli necháme prohřát v troubě při 190°C. Podáváme přelité omáčkou.