Pudinkový pohár s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 145 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 152.9 mg
 - Vláknina 2626 mg
 - Vitamín A 2626 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V mléce rozšleháme pudinkový prášek a uvaříme za stálého míchání pudink. Hotový občas promícháme do vychladnutí. Do pudinku vmícháme tvaroh, do něhož jsme zašlehali umělé sladidlo. Do hotového krému „zabalíme“ sníh z bílků a krém dáme pod fólií vychladit do chladničky. Poté v miskách vrstvíme pokrájené broskve z dia kompotu a krém. Poslední vrstvu krému zdobíme hrubě strouhanými ořechy.