Růžičková kapusta s máslem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 204 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 26.8 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 12630 mg
 - Vitamín A 12630 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.
 - 
                                2
Kapustičky upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme rozehřátým máslem.
 - 
                                3
Podáváme jako přílohu k masu.