Mrkev s vodnicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 238 g
- Sodík 740 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 382.5 mg
- Vláknina 13138.1 mg
- Vitamín A 13138.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na kousky nakrájenou zeleninu dáme do hrnce s vývarem, máslem, cukrem, solí a pepřem. Uvedeme do varu. Podusíme přikryté asi 10 minut, až do změknutí zeleniny. 
- 
                                2Sejmeme pokličku a prudce podusíme, až se tekutina vypaří a vytvoří na zelenině lesklou vrstvu. Vmícháme bylinky a servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        