Dip z tvarohu a rukoly
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 2 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 8.3 mg
- Draslík 265.7 mg
- Vláknina 2199.9 mg
- Vitamín A 2199.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejdříve omyjeme rajčata a rukolu, osušíme, rukolu nasekáme na jemno, rajčata nakrájíme na malé kousky. Česnek prolisujeme. 
- 
                                2V míse důkladně promícháme tvaroh a vodu, poté přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a kůru, med, prolisovaný česnek, vše promícháme, nakonec přidáme připravená rajčata s rukolou. 
- 
                                3Směs přendáme do misek a ihned servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        