Pizza se čtyřmi druhy sýrů
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 728 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 27 g
- Sodík 939 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 75 g
- Cholesterol 42 mg
- Draslík 363.2 mg
- Vláknina 10246.5 mg
- Vitamín A 10246.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do mísy prosejeme mouku, do důlku rozdrobíme droždí a trochu vody. Přikryjeme a necháme kynout 15 minut. Přilijeme zbylou vodu a olej, přidáme sůl a vypracujeme těsto. Necháme 30 minut kynout. 
- 
                                2Rajčata křížem nařízneme, krátce je ponoříme do vroucí vody a stáhneme z nich slupku. Potom je rozpůlíme, zbavíme vnitřku a nakrájíme na kolečka. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Lístky šalvěje podélně rozpůlíme. Mozzarellu, pecorino a gorgonzolu drobně nakrájíme, parmazán nastrouháme. 
- 
                                3Těsto rozdělíme na 4 díly. Vyválíme do kruhu o tloušťce 2 cm a položíme ho na vymazaný plech. Poklademe plátky rajčat a česneku. Osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Na vše položíme sýr. 
- 
                                4Pečeme 20 minut při 220°C. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        