Omáčka s cibulí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 23 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 1 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 37.2 mg
- Draslík 35 mg
- Vláknina 580.9 mg
- Vitamín A 580.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli zvolna povaříme ve vývaru asi 2 minuty. 
- 
                                2V misce smícháme žloutek s čerstvým sýrem, vinným octem, hořčicí, solí a pepřem. Za stálého míchání pomalu přiléváme vychladlý vývar. 
- 
                                3Omáčku podáváme studenou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        