Kremrole s jablečnou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 862 kcal
 - Sacharidy 108 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 76.9 mg
 - Draslík 67.5 mg
 - Vláknina 5258.3 mg
 - Vitamín A 5258.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 50.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plech vymažeme máslem, troubu předehřejeme na 150 °C.
 - 
                                2
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do fólie a uložíme na hodinu do lednice.
 - 
                                3
Odpočinuté těsto tence vyválíme, nakrájíme na pruhy a navineme na trubičky. Klademe na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Upečené kremrole necháme vychladit a plníme jablečnou pěnou.
 - 
                                4
Na pěnu oloupeme jablka, vykrojíme jádřince a jablka nastrouháme najemno. Vložíme spolu s cukrem a bílky do mísy a šlehačem ušleháme dotuha.