Telecí plátek v sýrovém bešamelu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 7 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 16.6 mg
- Draslík 1.9 mg
- Vláknina 315 mg
- Vitamín A 315 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka. 
- 
                                2Z mouky nasucho opražené a z mléka připravíme bešamel a přidáme do něj šťávu z masa a nastrouhaný sýr. Podle chuti osolíme. 
- 
                                3Maso vložíme do vymazaného pekáčku, přelijeme bešamelem a dáme zapéci do trouby. 
- 
                                4Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        