Hořčičný krém

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 150 g Hořčice Dijonská
  • 100 ml Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Bazalka
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Tymián čerstvý
  • 1 polévková lžíce Oregano čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 65.9 mg
  • Vláknina 414.8 mg
  • Vitamín A 414.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný česnek nasekáme a smícháme s omytými, jemně nasekanými bylinkami, hořčicí, jogurtem a lučinou. Omáčku výrazně osolíme a opepříme.

  • 2

    Podáváme k masům.

Komentáře k receptu