Pistáciové lassi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Jogurt bílý
  • 200 g Pistácie
  • 400 ml Minerální voda jemně perlivá
  • 1 ks Okurka salátová
  • 0.25 ks Zázvor celý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 1107 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 13 mg
  • Draslík 860.1 mg
  • Vláknina 11653.2 mg
  • Vitamín A 11653.2 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zázvor oloupeme a najemno nasekáme. Pistácie oloupeme, přelijeme vroucí vodou, sloupneme a nasekáme nahrubo. Omytou okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše rozmixujeme s jogurtem a citronovou šťávou, přidáme 400 ml vychlazené minerálky bez příchuti, osolíme, opepříme a promícháme.

  • 2

    Lassi naplníme do 4 sklenic a ozdobíme kolečky okurky a pistáciemi.

Komentáře k receptu