Ovesno-jogurtová buchta s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 45.8 mg
 - Vláknina 3952.9 mg
 - Vitamín A 3952.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovesné vločky zalijeme vodou (či lákem z kompotu) a necháme nabobtnat.
 - 
                                2
Přidáme med, jogurt a skořici a promícháme do hustého těsta (pokud je těsto příliš husté, tak stačí přidat vodu či jogurt x pokud je těsto řidké, tak přidáme vločky).
 - 
                                3
Na pečicím papírem vyložený plech vlijeme 1/2 těsta a poklademe na kousky nakrájeným ovocem a nakonec dáme druhou polovinu těsta.
 - 
                                4
Pečeme podle tloušťky buchty- já jsem pekla cca 1,5 hodiny na 170°C.