Rybí polévka Bagration
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 671 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 364.6 mg
 - Vláknina 3178.8 mg
 - Vitamín A 3178.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí hlavy ze sladkovodních ryb dobře omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou cibuli překrájenou na čtvrtky a vše vaříme 30 minut.
 - 
                                2
Vývar přecedíme a obereme maso z kostí.
 - 
                                3
Z mouky a 60 g másla připravíme světlou jíšku, kterou přelijeme rybím vývarem, do kterého vložíme obrané rybí maso.
 - 
                                4
Žampiony oloupeme, rozkrájíme na plátky, opečeme na 50 g másla a vložíme i s vypečenou šťávou a tukem do hotové polévky.