Kvasnicová pomazánka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 68 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 21 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 67.3 mg
- Draslík 56.9 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. 
- 
                                2Droždí rozdrobíme na menší kousky. 
- 
                                3Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit. 
- 
                                4Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme. 
- 
                                5Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        