Závitky z debrecínské pečeně se sýrem v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Debrecínská pečeně
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 hrst Petržel kudrnka
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 719 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 29.5 mg
  • Draslík 1.4 mg
  • Vláknina 16.5 mg
  • Vitamín A 16.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky pečeně potřeme kečupem, položíme na ně plátky sýra. Svineme a zabalíme do alobalu potřeného máslem.

  • 2

    Zapékáme v troubě asi 15 minut, pak vyjmeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu