Tagliatelle s parmezánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 400 g Tagliatelle
  • 1 špetka Sůl
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 731 kcal
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 474 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 62 mg
  • Draslík 23 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.

  • 2

    V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.

  • 3

    Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.

Komentáře k receptu