Sýrová kolečka s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 g Pepř černý mletý
  • 80 g Celer sterilovaný
  • 150 g Sýr Čedar
  • 240 g Veka chlebíčková krájená
  • 100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 39.4 mg
  • Draslík 99.8 mg
  • Vláknina 905 mg
  • Vitamín A 905 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z plátků bílé veky nebo chleba vykrojíme stejně velká kolečka, čedar nastrouháme najemno, promícháme s pivem a trochu opepříme. Sýrovou směs rovnoměrně naneseme na kolečka, navrch poklademe scezený nakládaný celer a vyskládáme na plech potažený pečícím papírem.

  • 2

    Plech vložíme do silně vyhřáté trouby a kolečka zprudka zapečeme.

  • 3

    Upečená kolečka upravíme na talířky a horká podáváme.

Komentáře k receptu