Nakládaný hermelín II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Paprika červená
  • 500 ml Olej slunečnicový
  • 2 kávová lžička Grilovací koření
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 2 ks Bobkový list
  • 6 ks Nové koření celé
  • 2 ks Feferony
  • 6 ks Pepř zelený celý
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1283 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 137 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 112.7 mg
  • Vláknina 2231.4 mg
  • Vitamín A 2231.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.1 mg
  • Vitamín E 51.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, česnek a paprika nakrájíme na plátky. Hermelín nakrájíme na pásky.

  • 2

    Všechny suroviny vrstvíme do uzavíratelné sklenice. Zalijeme olejem až po okraj a necháme aspoň týden uležet v lednici.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu