Zapečené bochánky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí prsa
  • 150 g Párky Debrecínské
  • 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 4 kávová lžička Omáčka tatarská
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Chléb konzumní
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 935 kcal
  • Sacharidy 130 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 404.6 mg
  • Vláknina 1475 mg
  • Vitamín A 1475 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme.

  • 2

    Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky.

  • 3

    Vše ještě osmahneme.

  • 4

    Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí.

  • 5

    Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct.

  • 6

    Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu