Bramborová nádivka do pirožků

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Brambory vařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 šálek Sýr Parmezán
  • 0.5 šálek Tvaroh tvrdý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 791 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 33.3 mg
  • Draslík 328.6 mg
  • Vláknina 4089.8 mg
  • Vitamín A 4089.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené, ještě teplé brambory dobře rozmačkáme. Přidáme lžíci másla, nastrouhaný sýr, nastrouhaný tvaroh a na másle osmahnutou jemně nakrájenou cibuli. Osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu