Pečené chlebové řezy se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Salám měkký
  • 1.33 g Máslo čerstvé
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 352 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 41.4 mg
  • Draslík 84.3 mg
  • Vláknina 271 mg
  • Vitamín A 271 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krajíčky chleba potřeme tence máslem a kečupem.

  • 2

    Salám nakrájíme nadrobno, sýr jemně nastrouháme, promícháme s pivem, nasekanou petrželkou a mletou paprikou.

  • 3

    Směsí potřeme připravené krajíčky chleba, urovnáme je do vymaštěného pekáče a pečeme, až se sýr roztaví.

  • 4

    Ihned podáváme jako rychlou večeři.

Komentáře k receptu