Rajčata plněná tuňákem a kapary
Suroviny
- 100 g Tvaroh měkký bez tuku
 - 100 g Tuňák ve vlastní šťávě
 - 8 ks Rajčata
 - 4 špetka Paprika mletá sladká
 - 2 špetka Sůl
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Kapary sterilované
 - 2 polévková lžíce Pažitka
 - 1 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 2 polévková lžíce Kaviár
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 901 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 117.6 mg
 - Draslík 582.8 mg
 - Vláknina 6781.5 mg
 - Vitamín A 6781.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.6 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme a oloupeme. Vršky z rajčat odkrojíme a necháme stranou, dužinu vydlabeme a vnitřek osolíme. Rajčata obrátíme a položíme na papírové ubrousky, aby z nich odkapala šťáva.
 - 
                                2
V misce smícháme rozmělněného tuňáka s tvarohem, kapary, nasekanou pažitkou a s citronovou šťávou. Mírně opepříme, promícháme a směsí naplníme připravená rajčata.
 - 
                                3
Naplněná rajčata ozdobíme pstružím kaviárem a špetkou mleté papriky. Přiklopíme odkrojenými vršky.