Domácí sýr
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 81 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 0 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0.9 mg
- Vláknina 10.5 mg
- Vitamín A 10.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tvrdý tvaroh nakrájený na plátky prosolíme, okmínujeme, pokropíme pivem a vložíme do kamenné nádoby. 
- 
                                2Nádobu převážeme čistou utěrkou, zakryjeme poklicí a necháme v teplé místnosti. 
- 
                                3Uleželý sýr má být klihovatý, nesmí však zkysnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        