Telecí filé Elizabeth
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 399 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 208.6 mg
 - Draslík 896.7 mg
 - Vláknina 9121 mg
 - Vitamín A 9121 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 49.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opečeme na másle telecí řízky a dáme do ohnivzdorné misky vymazané máslem.
 - 
                                2
Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme na másle, přidáme krevety a na plátky nakrájené žampiony.
 - 
                                3
Zalijeme smetanou, rajčatovým protlakem a dochutíme citronovou šťávou a petrželkou.
 - 
                                4
Opečeme na másle srdíčka artyčoků nakrájené na plátky a poklademe na maso. Přelijeme zhotovenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.