Jemná omáčka s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 124 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 235.8 mg
 - Draslík 10.1 mg
 - Vláknina 45.8 mg
 - Vitamín A 45.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mascarpone utřeme se smetanou dohladka a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Do omáčky přidáme očištěné krevety, vše ohřejeme a odstavíme z ohně. Nakonec vmícháme žloutek.