Krevety na jehlách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 312 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 118.1 mg
 - Draslík 1147.1 mg
 - Vláknina 21089.8 mg
 - Vitamín A 21089.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 151.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety a rajčátka omyjeme, papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
 - 
                                2
Vždy 4 krevety napíchneme střídavě s šalotkami a kousky paprik na jehly. Špízy položíme na větší kusy alobalu, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Ke každému špízu přidáme snítku tymiánu a rozmarýnu a zbylé šalotky a rajčátka. Alobal pevně zabalíme, vložíme na gril a za častého obracení grilujeme asi 15 minut.