Krevety na česneku, petrželi a chilli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 114 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 171.5 mg
 - Draslík 71.3 mg
 - Vláknina 2642 mg
 - Vitamín A 2642 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme olivový olej, citronovou šťávu, dva prolisované stroužky česneku, nasekané chilli papričky a ve směsi necháme marinovat krevety přibližně dvě až tři hodiny.
 - 
                                2
Poté krevety obalíme v mouce a zprudka je smažíme na pánvi s olejem asi dvě až tři minuty. Pak z nich necháme okapat přebytečný tuk a podáváme s petrželí a plátky citronu.