Garnáti na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1720 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 436 mg
 - Draslík 578.7 mg
 - Vláknina 5388.5 mg
 - Vitamín A 5388.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme s citronovou šťávou, posekanou cibulku, drcený česnek a osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Petržel opereme, osušíme, jemně posekáme a přimícháme. Garnáty naložíme do marinády. Všechno necháme přibližně 20 minut proležet.
 - 
                                3
Olej rozpálíme, bylinkové máslo a garnáty s marinádou v něm opečeme.
 - 
                                4
Garnáty vyjmeme asi po 5 minutách, naskládáme do plochého pekáče, obložíme plátky citronu a všechno přibližně 5 minut grilujeme.