Conchiglie alla marinara
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 681 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 722 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 137.2 mg
 - Draslík 341.6 mg
 - Vláknina 7860 mg
 - Vitamín A 7860 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli, drcený česnek, mírně smažíme minut, občas zamícháme, až změkne, ale nezbarví se.
 - 
                                3
Vlijeme víno a vaříme, průběžně promícháváme, až zbudou v pánvi asi 2 lžíce tekutiny. Přidáme nakrájené olihně a vaříme 1 minutu, pak přidáme houby a vaříme, průběžně promícháváme, další 2 minuty. Přidáme vařené nakrájené garnáty, šlehačku a polovinu petržele a prohřejeme.
 - 
                                4
Těstoviny důkladně procedíme a přidáme je k mořské směsi, dobře je zamícháme. Osolíme a opepříme podle chuti a servírujeme ozdobené zbývající nasekanou petrželkou.