Rajčata s nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 72 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 595.7 mg
 - Vláknina 5824.8 mg
 - Vitamín A 5824.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmrazíme a nastrouháme krabí tyčinky.
 - 
                                2
Nasekáme feferonku a kukuřici slijeme.
 - 
                                3
Nakrájíme na kostky okurku.
 - 
                                4
Feferonku, kukuřici, okurku, sůl, pepř, majonézu a jogurt s nastrouhanými tyčinkami promícháme.
 - 
                                5
Vršek rajčat odkrojíme a vydlabeme dužinu. Lžičkou vkládáme krabí salát.
 - 
                                6
Podáváme jako studený předkrm.