Obří krevety na rýžovém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3661 kcal
 - Sacharidy 153 g
 - Tuky 110 g
 - Sodík 3929 mg
 - Bílkoviny 1151 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 5250 mg
 - Draslík 16 mg
 - Vláknina 311 mg
 - Vitamín A 311 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, necháme okapat, vložíme do rýžového vína a marinujeme asi půl hodiny.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej, palmový cukr nastrouháme a necháme rozpustit. Přidáme ústřicovou omáčku, chilli papričky a krevety. Zprudka je ze všech stran osmahneme. Poté zalijeme vínem, pánev zakryjeme a dusíme 3-5min.
 - 
                                3
Krevety rozdělíme na talíře a podáváme pokapané vzniklou omáčkou.