Salát frutti di mare
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 944 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 97216 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 515.6 mg
 - Vláknina 12153 mg
 - Vitamín A 12153 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.9 mg
 - Vitamín E 7.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci s prudce vroucí osolenou vodou uvaříme conchiglie.Scedíme,necháme okapat a přendáme je do velké mísy.Promícháme s 1-2 lžícemi majonézy.Necháme vychladnout na pokojovou teplotu za občasného promíchání.Do misky dáme najemno nasekanou petrželku a estragon,kajenský pepř,citronovou šťávu a zbytek majonézy.Dobře rozmícháme.Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na tenké plátky.Omyté a očištěné papriky nakrájíme na tenké nudličky.Mořské plody nakrájíme na malé kousky a spolu s ředkvičkami a paprikou přidáme k těstovinám.Osolíme,opepříme a přidáme estragonovou omáčku.Přikryjeme a postavíme do chladu.Pokud je salát suchý můžeme přimíchat trochu majonézy nebo citronov šťávy.