Krevety teriyaki
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 190 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 262.5 mg
 - Draslík 35.3 mg
 - Vláknina 427.5 mg
 - Vitamín A 427.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety omyjeme, zbavíme ocásků a tmavých střívek. Česnek oloupeme a utřeme na jemno. Smícháme s cukrem, sójovou omáčkou, zázvorem, octem a protlakem.
 - 
                                2
Do vzniklé marinády naložíme krevety na 60 minut.
 - 
                                3
Marinované krevety napícháme na namočené bambusové jehly a grilujeme do zezlátnutí.