Krevetová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Krevety tygří - loupané
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 93.6 mg
  • Draslík 6.8 mg
  • Vláknina 1479.8 mg
  • Vitamín A 1479.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme majonézu, smetanu, rajský protlak a krevety. Všechno pořádně promícháme, osolíme a opepříme dle chuti. Poté položíme na krajíc chleba plátek salátu a na něj rozetřeme majonézu.

Komentáře k receptu