Raci Monte Carlo
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 664 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 38 g
- Sodík 1477 mg
- Bílkoviny 73 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 591.4 mg
- Draslík 1423.9 mg
- Vláknina 799.3 mg
- Vitamín A 799.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 16 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné raky uvaříme, scedíme, necháme vystydnout a maso vybereme. 
- 
                                2Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme z nich přebytečnou tekutinu, nakrájíme je nadrobno. Kapary vypereme a spolu se sardelovými řezy posekáme na jemno. 
- 
                                3Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, osolíme, přidáme chilli, sardelky, rajčata a kapary, vmícháme račí maso a zjemníme ušlehanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky natvrdo uvařených vajec. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        