Marinované chobotničky na grilu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 638 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 41 g
- Sodík 1077 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 1181.5 mg
- Vláknina 6622.5 mg
- Vitamín A 6622.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 89.9 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Olivový olej smícháme v míse s citronovou šťávou, citronovou a limetkovou kůrou, cukrem a čerstvým pokrájeným oreganem. Do směsi dáme marinovat na 10 minut malé chobotničky. 
- 
                                2Gril předehřejeme na nejvyšší teplotu a osolené a opepřené chobotničky grilujeme z obou stran 2 minuty. 
- 
                                3Podáváme s ledovým salátem, ozdobené plátkem citronu a limetky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        