Bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 1072.8 mg
 - Vláknina 13509 mg
 - Vitamín A 13509 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory ve slupce po zchladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Promícháme je s jemně nakrájenou cibulí, na menší kousky rozkrájenou kyselou rybou a s olejem.
 - 
                                3
Okořeníme pepřem, solí a dle chuti přidáme ocet.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
