Rybízové pusinky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 49.1 mg
 - Draslík 16.1 mg
 - Vláknina 1344 mg
 - Vitamín A 1344 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce dobře ušleháme s cukrem, přidáme mouku a rybízový džem.
 - 
                                2
Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé hromádky a sušíme pusinky při mírné teplotě.
 - 
                                3
Hotové můžeme zdobit čerstvým rybízem, nebo džemem.
 - 
                                4
Pusinky vydrží dlouho, uskladněné v chladu.