Salát ze sýrů s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 420 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 67.5 mg
 - Draslík 262.8 mg
 - Vláknina 3300 mg
 - Vitamín A 3300 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ementál i nivu nakrájíme na nudličky, opláchnuté hrozny rozpůlíme, větší jadérka vyjmeme. Vše vložíme do mísy, zakapeme olejem, promícháme a necháme vychladit.
 - 
                                2
Podáváme ozdobené kousky pomeranče i s kůrou.