Bramborový salát s olejem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 3450 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 670.1 mg
 - Vláknina 14291.8 mg
 - Vitamín A 14291.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, cibuli (spaříme ji v sítu, necháme dobře okapat a vychladnout), osolíme, opepříme, ochutíme octem a promícháme s olejem.