Bramborový salát s nakládanou zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 600 g Brambory
  • 250 g Zelenina nakládaná
  • 120 g Majonéza
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 3 špetka Sůl
  • 1.2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 3801 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 196.3 mg
  • Draslík 718.6 mg
  • Vláknina 17248 mg
  • Vitamín A 17248 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájené okurky, scezenou a okapanou nakládanou zeleninovou směs, cibuli nakrájíme na kostičky a na sítu spaříme, necháme okapat a vychladnout. Přidáme na kostičky nakrájená vařená vejce, osolíme a promícháme s majonézou.

Komentáře k receptu