Bramborový salát Ensaladilla rusa

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory vařené ve slupce
  • 115 g Hrášek mražený
  • 200 g Tuňák v oleji
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Mrkev
  • 2 ks Paprika sterilovaná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Petržel
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 275 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 2711 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 131.7 mg
  • Draslík 805.8 mg
  • Vláknina 10839.8 mg
  • Vitamín A 10839.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 86.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do salátové mísy vsypeme papriky nakrájené na proužky (trochu ponecháme na ozdobu). Přidáme ve slupce uvařené, oloupané a na kostky nakrájené brambory, vařenou, na kostičky nakrájenou mrkev, povařený hrášek, okapaného tuňáka z konzervy a nakonec majonézu. Vše zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Salát upravíme na talíř nebo na mísu, ozdobíme zbylými proužky paprik, čtvrtkami natvrdo vařených vajec a nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu