Salát ze sýru a broskví
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 176 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 52 mg
- Draslík 275.3 mg
- Vláknina 3980 mg
- Vitamín A 3980 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Propláchnuté hrozinky vložíme do vody a zhruba dvě minuty povaříme, scedíme a necháme okapat. Z kompotovaných broskví slijeme šťávu a broskve necháme okapat. Vyloupané ořechy drobně nasekáme. Ve smetaně rozšleháme cukr. 
- 
                                2Broskve i sýr nakrájíme na tenčí nudličky a v míse promícháme s hrozinkami, ořechy. Přelijeme smetanou a znovu promícháme. 
- 
                                3Salát podáváme vychlazený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        