Pomerančová sangria

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 ml Víno červené
  • 1 ks Citrony
  • 4 ks Pomeranče
  • 5 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 636.8 mg
  • Vláknina 11950 mg
  • Vitamín A 11950 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 125.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šťávu ze tří pomerančů smícháme s cukrem a červeným vínem. Přidáme pomeranč a citrón pokrájené na velmi tenké plátky.

  • 2

    Dáme na minimálně 3 hodiny vychladit.

  • 3

    Podáváme ve sklenicích do půlky zasypaných ledem.

Komentáře k receptu